Com funciona

Com es dona d'alta un usuari

Vídeo per veure com es dona d'alta un usuari seguint els següents passos: obrir l'aplicació, prémer "Crear compte d'usuari", emplenar tots els camps amb la informació requerida, emplenar dades de la targeta bancària i verificar la creació del compte.

 

Funcionament de l'APP

Vídeo per veure el funcionament de l'ApparkB seguint els següents passos: obrir l'aplicació, introduir dades d'accés per iniciar sessió,comprovar dades del compte i prémer iniciar estacionament, seleccionar vehicle i tipus de plaça per obtenir la tarifa, comprovar dades d'ubicació i tarifa per iniciar estacionament i al tornar prémer finalitzar estacionament i es mostrará la visualització automàtica del tiquet ApparkB.

Icones de l'aplicació

anular-apparkb

Aquí pots anul·lar còmodament una denúncia únicament introduïnt el número de l’avís. Un cop realitzada l’anul·lació podràs visualitzar el comprovant a l’apartat historial.

historial-operacions-apparkb

En aquest apartat d’informació tens al teu abast diferents funcionalitats:

1) Què és apparkB: aquí es descriu quina és l’utilitat de l’aplicació i el seu abast.

2) Preguntes freqüents: aquí podràs consultar les respostes a les preguntes més habituals dels usuaris.

3) Suport tècnic: des del teu Smartphone i fàcilment ens podràs sol·licitar ajuda de tipus tècnic, seleccionant el tipus d'incidència (Finalitzar estacionament, Informació, Iniciar estacionament, Denúncies i Imports) emplenant un breu formulari , et contestarem per escrit i directament al correu electrònic que ens hagis facilitat en el mínim temps possible.

4) Notícies: des del teu Smartphone tindràs accés directe a totes les notícies que publiquem periòdicament sobre l’Àrea Verda.

noticies

Aquí pots consultar l’historial de les teves operacions apparkB. Podràs consultar fàcilment les teves operacions en detall visualitzant fins i tot el tiquet d’estacionament que desitgis. Recorda que aquesta información també la tens disponible des del portal d’usuari d’ApparkB al web.

inici-fi-estacionament

Aquí pots fer l’inici i finalització d’un estacionament del teu vehicle. És la pestanya principal de l’APPARKB i la que més faràs servir.

on-esta-meu-vehicle-apparkb

No recordes on has estacionat el teu vehicle? ApparkB ho recorda per tu. Fes click a la icona i veuràs el plànol on t’ha localitzat el vehicle el teu GPS.

import-consumit-apparkb

Aquí podràs veure en qualsevol moment mentre tinguis un estacionament en curs, quin és l’import temporal que portes consumit fins aquest moment.

customize_apparkb

Pots configurar al teu gust un conjunt d’opcions del teu ApparkB des d’aquí: Idioma, temps de l’avís apparkB, afegir nous vehicles, canviar dades bancàries, mantenir sessió, modificar constrasenya, etc