Avantatges

Avantatges

1. Sense riscos, ja no hauràs de pensar al moment d’estacionar quan temps necessites. Activa la operació, fes les gestions i quan tornis, tranquil•lament finalitza l’estacionament

2. Evita pensar en l’Àrea Verda quan estàs en familia o fent gestions. Ja no patiràs aquells moments incòmodes en que has de sortir corrent d’una reunió per renovar el tiquet. Tens altres coses més importants en que pensar.

3. Evita moments de tensió i incertesa, davant el dubte d’haver comprat un tiquet amb suficient temps o no i quan tornes al teu cotxe te’l trobes amb una denúncia.

4. Com usuari, t’estalviaràs temps i diners. I et podràs moure per la ciutat sense  estrès ni preocupacions. Pagaràs pel temps just que has fet servir el servei.

5. Ja no cal tenir moneda fraccionària ni una targeta de crèdit al moment d’aparcar.

6. No cal buscar on és el parquímetre i evites caminates per treure un tiquet i tornar per colocar-lo al vehicle.

7. Si plou, o vas carregat amb bosses, pots obtenir el tiquet còmodament des de dintre el vehicle sense mullar-te.

8. Evitaràs multes innecessàries, l’app t’avisarà mitjançant un avís quan se t’acabi el temps d’estacionament.

9. Evita cues als parquímetres en alguns llocs de la ciutat, mitjançant el mòbil únicament estàs tu.

10. Amb el pagament per mòbil, podràs optar a serveis addicionals. No recordes on tens el vehicle? Estàs donant voltes al carrer i no el trobes? Entra a l’apparkB. Nosaltres ho recordem per tu.

11. Ets una empresa? S’ha acabat comptabilitzar manualment tots els tiquets de paper de l’Àrea Verda. Et facilitem un resum mensual online on tindràs tot el detall d’estacionaments perquè el facis servir per la teva comptabilitat. Ja no perdràs cap tiquet.