Com funciona

Com es dona d'alta un usuari
Vídeo per veure com es dona d'alta un usuari seguint els següents passos: obrir l'aplicació, prémer "Crear compte d'usuari", emplenar tots els camps amb la informació requerida, emplenar dades de la targeta bancària i verificar la creació del compte.

Funcionament de l'APP
Vídeo per veure el funcionament de l'ApparkB seguint els següents passos: obrir l'aplicació, introduir dades d'accés per iniciar sessió,comprovar dades del compte i prémer iniciar estacionament, seleccionar vehicle i tipus de plaça per obtenir la tarifa, comprovar dades d'ubicació i tarifa per iniciar estacionament i al tornar prémer finalitzar estacionament i es mostrará la visualització automàtica del tiquet ApparkB.

Icones de l'aplicació

Aquí pots anul·lar còmodament una denúncia únicament introduïnt el número de l’avís. Un cop realitzada l’anul·lació podràs visualitzar el comprovant a l’apartat historial.

En aquest apartat d’informació tens al teu abast diferents funcionalitats:

1) Què és apparkB: aquí es descriu quina és l’utilitat de l’aplicació i el seu abast
2) Preguntes freqüents: aquí podràs consultar les respostes a les preguntes més habituals dels usuaris.
3) Suport tècnic: des del teu Smartphone i fàcilment ens podràs sol·licitar ajuda de tipus tècnic, seleccionant el tipus d'incidència (Finalitzar estacionament, Informació, Iniciar estacionament, Denúncies i Imports) emplenant un breu formulari , et contestarem per escrit i directament al correu electrònic que ens hagis facilitat en el mínim temps possible.
4) Notícies: des del teu Smartphone tindràs accés directe a totes les notícies que publiquem periòdicament sobre l’Àrea Verda.

Aquí pots consultar l’historial de les teves operacions apparkB. Podràs consultar fàcilment les teves operacions en detall visualitzant fins i tot el tiquet d’estacionament que desitgis. Recorda que aquesta información també la tens disponible des del portal d’usuari d’ApparkB al web.

Aquí pots fer l’inici i finalització d’un estacionament del teu vehicle. És la pestanya principal de l’APPARKB i la que més faràs servir.

No recordes on has estacionat el teu vehicle? ApparkB ho recorda per tu. Fes click a la icona i veuràs el plànol on t’ha localitzat el vehicle el teu GPS.

Aquí podràs veure en qualsevol moment mentre tinguis un estacionament en curs, quin és l’import temporal que portes consumit fins aquest moment.

Pots configurar al teu gust un conjunt d’opcions del teu ApparkB des d’aquí: Idioma, temps de l’avís apparkB, afegir nous vehicles, canviar dades bancàries, mantenir sessió, modificar constrasenya, etc.