Com funciona

Com es dona d’alta un usuari

Vídeo que explica les passes que ha de seguir un usuari per donar-se d’alta: descarregar-se l’aplicació, obrir-la, clicar a “Registra’t”, omplir tots els camps amb la informació sol•licitada, verificar la creació del compte, iniciar sessió per primera vegada, omplir les dades de la targeta bancària y registrar el vehicle resident.

Funcionament de l’aplicació

Vídeo que explica el funcionament de l’aplicació: obrir l’aplicació, iniciar sessió amb les dades d’usuari i contrasenya, escollir el vehicle de resident, comprovar les dades d’ubicació, seleccionar les dates de validesa del tiquet y confirmar el nou tiquet.

Icones de l'aplicació

Aquí pots fer l’inici i finalització d’un estacionament del teu vehicle. És la pestanya principal de l’AREADUM i la que més faràs servir.

Aquí pots consultar l’historial de les teves operacions areaDUM. Podràs consultar fàcilment les teves operacions en detall visualitzant fins i tot el tiquet d’estacionament que desitgis. Recorda que aquesta informació també la tens disponible des del portal d’usuari d’areaDUM al web.

En aquest apartat d’informació tens al teu abast diferents funcionalitats:

1) Què és areaDUM
Aquí es descriu quina és la utilitat de l’aplicació i el seu abast

2) Preguntes freqüents areaDUM
Aquí podràs consultar les respostes a les preguntes més habituals dels usuaris de l’App areaDUM

3) Formulari de suport tècnic
Des del teu Smartphone i fàcilment ens podràs sol·licitar ajut de tipus tècnic emplenant un breu formulari ja sigui perquè tens algun dubte o incidència durant l’ús de l’aplicació, et contestarem per escrit i directament al correu electrònic que ens hagis facilitat en el mínim temps possible.

4) Notícies
Des del teu Smartphone tindràs accés directe a totes les notícies que publiquem periòdicament sobre l’area. Inclou àrea verda, àrea blava, àrea DUM, etc...

No recordes on has estacionat el teu vehicle? AreaDUM ho recorda per tu. Fes click a la icona i veuràs el plànol on t’ha localitzat el vehicle el teu GPS.

Pots configurar al teu gust un conjunt d’opcions de la teva aplicació AreaDUM des d’aquí: Idioma, temps de l’avís, afegir nous vehicles, canviar dades personals, mantenir sessió, modificar constrasenya, etc.