Com funciona

Com es dona d'alta un usuari
Per donar-te d’alta com usuari, en primer lloc descarrega l’App areaDUM i un cop instal·lada segueix els següents passos. Només tardaràs dos minuts. Obre l'aplicació, prem "Crear compte d'usuari" i  emplena tots els camps amb la informació requerida. Un cop hagis creat el compte t’enviarem un correu electrònic i hauràs de confirmar i validar la creació del compte. A partir d’aquí ja pots fer servir l’app areaDUM.

Funcionament de l'APP

Fer servir l’App areaDUM és molt senzill i intuïtiu.
1) Obre l’aplicació areaDUM.
2) Introdueix el teu usuari i contrasenya.
3) Al peu de la pantalla sel·lecciona la matrícula del vehicle que vols estacionar. Per defecte surt el vehicle utilitzat a l’última operació.
4) Prem iniciar estacionament.
5) Sel·lecciona al mapa el codi zona areaDUM d’acord amb la teva posició . Trobaràs el teu codi zona a la senyalització vertical del tram que hagis estacionat. Prem iniciar i accepta.
6) Per finalitzar l’estacionament únicament entra a l’aplicació i prem el botó finalitzar estacionament. Automàticament es generarà el teu comprovant horari. Tens tots els comprovants a l’apartat historial de l’app.

Alternativament, si no tens un Smartphone amb IOS o Android, pots fer servir les zones d’estacionament AREADUM enviant un SMS seguint les instruccions següents:
1) Envia un SMS* al 217010 escrivint: DUM (espai) matrícula (espai) CODI ZONA (la matrícula sense espais ni guions).
2) Rebreu un SMS, sense cost, de confirmació amb l’horari màxim d’estada

       (*) cost del SMS segons operador i tarifa vigent.

Icones de l'aplicació

Aquí pots fer l’inici i finalització d’un estacionament del teu vehicle. És la pestanya principal de l’AREADUM i la que més faràs servir.

Aquí pots consultar l’historial de les teves operacions areaDUM. Podràs consultar fàcilment les teves operacions en detall visualitzant fins i tot el tiquet d’estacionament que desitgis. Recorda que aquesta informació també la tens disponible des del portal d’usuari d’areaDUM al web.

En aquest apartat d’informació tens al teu abast diferents funcionalitats:

1) Què és areaDUM
Aquí es descriu quina és la utilitat de l’aplicació i el seu abast

2) Preguntes freqüents areaDUM
Aquí podràs consultar les respostes a les preguntes més habituals dels usuaris de l’App areaDUM

3) Formulari de suport tècnic
Des del teu Smartphone i fàcilment ens podràs sol·licitar ajut de tipus tècnic emplenant un breu formulari ja sigui perquè tens algun dubte o incidència durant l’ús de l’aplicació, et contestarem per escrit i directament al correu electrònic que ens hagis facilitat en el mínim temps possible.

4) Notícies
Des del teu Smartphone tindràs accés directe a totes les notícies que publiquem periòdicament sobre l’area. Inclou àrea verda, àrea blava, àrea DUM, etc...

No recordes on has estacionat el teu vehicle? AreaDUM ho recorda per tu. Fes click a la icona i veuràs el plànol on t’ha localitzat el vehicle el teu GPS.

Pots configurar al teu gust un conjunt d’opcions de la teva aplicació AreaDUM des d’aquí: Idioma, temps de l’avís, afegir nous vehicles, canviar dades personals, mantenir sessió, modificar constrasenya, etc.