Què és areaDUM

areaDum significa àrea de Distribució Urbana de Mercaderies. Seguint una tendència europea i mundial el que fins ara s’anomenava àrea de càrrega/descàrrega passa a anomenar-se area DUM.

areadum-user

Ets usuari d'areaDUM (càrrega/descàrrega)?

Si ets usuari de les zones senyalitzades com areaDUM ja et pots oblidar de l’antic disc horari. Aquest queda substituït per una aplicació per smartphones en el que a partir d’ara hauràs d’indicar la teva matrícula i iniciar i finalitzar els teus estacionaments. Tens dues opcions: 1) utilitzar l’App areaDUM, requereix registre previ  2) alternativament, i si no disposes d’un smartphone IOS o Android, podràs enviar un SMS per activar cada estacionament en areaDUM, no cal registre previ.

Amb la nova App areaDUM disposaràs del registre detallat de les teves operacions. Podràs veure a més en tot moment quan temps disponible d’estacionament restant queda, i on està el vehicle. Tindràs també accés a notícies i novetats de l’Area i si ho necessites, tens una àrea de suport tècnic que et resoldrà dubtes i t’ajudarà sobre aspectes relacionats amb l’App.

Així mateix, amb aquesta novetat, esperem poder oferir més disponibilitat de places i en un futur poder informar-vos sobre les zones amb més probabilitat de trobar estacionament per franja horària. D’aquesta manera els usuaris d'areaDUM podran guanyar temps i diners. I alhora, dins el marc de les SmartCities, esperem millorar el dia a dia dels seus usuaris ja que podrem adaptar-nos millor a les necessitats reals del sector, dotant de més places allà on sigui necessari i reduint-les allà on no proporcionen servei. 

Actualment l’aplicació areaDUM està disponible per IOS i per Android. Pots descarregar l’aplicació al teu smartphone gratuïtament i previ registre creant un compte d’usuari.

Existeixen dos tipus de compte

Unipersonal

Per a usuaris particulars que tenen un, dos o més vehicles.

Compte de Flota

Per a empreses/comptes de flota en els que es poden gestionar i realitzar estacionaments en les zones areaDUM d’una flota de vehicles per part d’un equip de treball, tècnics comercials, etc.