Benefits

1. Totalment flexible. Podràs treure el teus tiquets d’aparcament de resident per la validesa de temps que necessitis a partir de la data de pagament, totalment flexible i adaptat a les teves necessitats.

2. Tiquet digital. Ja no hauràs de deixar el tiquet d’aparcament visible al cotxe, ni patir per si s’esborra amb el sol, ni preocupar-te per si al tornar et trobaràs amb una denúncia.

3. Sense diners en metàl•lic. Ja no cal que portis moneda fraccionaria ni una targeta de crèdit per aparcar.

4. No has de buscar el parquímetre per obtenir el teu tiquet ni tornar al cotxe per deixar-lo visible.

5. Més fàcil i còmode. Pots obtenir el teu tiquet d’aparcament o ampliar el que ja tens des de qualsevol lloc on estiguis.

6. Evita multes innecessàries. L’aplicació mostra en tot moment l’àmbit exacte de la zona autoritzada per aparcar com residents de l’usuari. Així saps si estàs en la zona correcta o no.

7. Estalvia cues als parquímetres.Fes els teus tràmits sense esperes des del teu propi parquímetre: el teu mòbil. Veuràs tots els teus tiquets validats per matrícula, accediràs als teus comprovants d’aparcament i, fins i tot, els podràs enviar per correu electrònic.

8. Botó recorda posició. No recordes a on vas deixar el vehicle? ONaparcar residents et dona l’opció de recordar la última posició del teu vehicle. Activa el botó “recorda posició” i et mostrarà la ubicació seleccionada com a recordatori.

9. Gestió de denúncies. Podràs gestionar anul•lacions de denúncies des de la pròpia aplicació. Fàcil i des del teu telèfon.

10. Accés a les aplicacions d’estacionament de B:SM. Des de l’aplicació pots accedir a la resta d’aplicacions com apparkB, l’aplicació per l’aparcament en rotació a les places d’Àrea blava i verda de Barcelona i AreaDUM, l’aplicació per l’estacionament en zones de Distribució Urbana de Mercaderies de Barcelona.