Com funciona?

Avís final app areaDUM

Com es dona d’alta un usuari

Per donar-te d’alta com usuari, en primer lloc descarrega l’App areaDUM i un cop instal·lada segueix els següents passos. Només tardaràs dos minuts. Obre l'aplicació, prem "Crear compte d'usuari" i emplena tots els camps amb la informació requerida. Un cop hagis creat el compte t’enviarem un correu electrònic i hauràs de confirmar i validar la creació del compte. A partir d’aquí ja pots fer servir l’app areaDUM.

 

Funcionament de l’aplicació

Fer servir l’App areaDUM és molt senzill i intuïtiu.

  1. Obre l’aplicació areaDUM.
  2. Introdueix el teu usuari i contrasenya.
  3. Al peu de la pantalla sel·lecciona la matrícula del vehicle que vols estacionar. Per defecte surt el vehicle utilitzat a l’última operació.
  4. Prem iniciar estacionament.
  5. Sel·lecciona al mapa el codi zona areaDUM d’acord amb la teva posició . Trobaràs el teu codi zona a la senyalització vertical del tram que hagis estacionat. Prem iniciar i accepta.
  6. Per finalitzar l’estacionament únicament entra a l’aplicació i prem el botó finalitzar estacionament. Automàticament es generarà el teu comprovant horari. Tens tots els comprovants a l’apartat historial de l’app.

Alternativament, si no tens un Smartphone amb IOS o Android, pots fer servir les zones d’estacionament AREADUM enviant un SMS seguint les instruccions següents:

  1. Envia un SMS* al 217010 escrivint: DUM (espai) matrícula (espai) CODI ZONA (la matrícula sense espais ni guions).
  2. Rebreu un SMS, sense cost, de confirmació amb l’horari màxim d’estada

(*) cost del SMS segons operador i tarifa vigent.

Icones de l'aplicació

inici-fi-estacionament

Aquí pots fer l’inici i finalització d’un estacionament del teu vehicle. És la pestanya principal de l’AREADUM i la que més faràs servir.

historial-operacions-areadum

Aquí pots consultar l’historial de les teves operacions areaDUM. Podràs consultar fàcilment les teves operacions en detall visualitzant fins i tot el tiquet d’estacionament que desitgis. Recorda que aquesta informació també la tens disponible des del portal d’usuari d’areaDUM al web.

que-es-areadum

En aquest apartat d’informació tens al teu abast diferents funcionalitats:

1) Què és areaDUM
Aquí es descriu quina és la utilitat de l’aplicació i el seu abast

2) Preguntes freqüents areaDUM
Aquí podràs consultar les respostes a les preguntes més habituals dels usuaris de l’App areaDUM

3) Formulari de suport tècnic
Des del teu Smartphone i fàcilment ens podràs sol·licitar ajut de tipus tècnic emplenant un breu formulari ja sigui perquè tens algun dubte o incidència durant l’ús de l’aplicació, et contestarem per escrit i directament al correu electrònic que ens hagis facilitat en el mínim temps possible.

4) Notícies
Des del teu Smartphone tindràs accés directe a totes les notícies que publiquem periòdicament sobre l’area. Inclou àrea verda, àrea blava, àrea DUM, etc...

on-esta-meu-vehicle-areadum

No recordes on has estacionat el teu vehicle? AreaDUM ho recorda per tu. Fes click a la icona i veuràs el plànol on t’ha localitzat el vehicle el teu GPS.

customize_dum

Pots configurar al teu gust un conjunt d’opcions de la teva aplicació AreaDUM des d’aquí: Idioma, temps de l’avís, afegir nous vehicles, canviar dades personals, mantenir sessió, modificar constrasenya, etc.